Har redan träningsvärk.. Hur ska det gå i morgon!?

Den här dagen har varit lång. När vi väl slutade stannade jag kvar med Lina. Jag skulle möta Elsa på bussen, men hon slutade en halvtimme senare och åkte inne från stan. Dock så lyckades vi misslyckas med att komma med samma buss ändå!! Men hon gick av vid Östra Ryd och väntade på mig. Tillsammans gick vi sedan till vår gamla skola och hälsa på! Vi hälsade på bitr. rektor, Hasse, och Sten, de enda som var kvar på skolan. Vandrade runt lite, tittade om allt var sig likt och så. Mötte även gamla träslöjdslärarinnan som inte kände igen Elsa, vilket jag tyckte var så roligt att jag höll på att skratta högt! 

Efter ett lååångt och trevligt samtal med Sten blev jag sedan bjuden på pizza hemma hos Elsa. Mycket trevligt! Sedan var det direkt iväg för att vara barnvakt! Och nu äntligen är man hemma och ska sova. Hinner inte göra läxorna, men det gör inte mig så mycket, hehe..



För jag är här!

Jag har precis gjort något jättecoolt! Något ashäftigt (jag använder aldrig "as" så då förstår ni hur otroligt häftigt det är!!)

Jag har träffat Linas föräldrar!!

"Skynda skynda, hitta nyckeln!"

Ny dag, nya utmaningar. Det är ett under att jag får ner någon text alls, har dels träningsvärk från bowlingen igår (ja, jag vet, det är illa) och vad gör vi på idrotten? Jo, boxas!! Så nu är jag så trött i armarna, särskilt underarmarna, att jag knappt ens orkar trycka på tangenterna. 

Hur som haver, har engelskalektion och läraren är inte här, vilket är bra för jag var inte helt klar med uppgiften vi hade tills idag.. Lina och jag försöker bara dryga ut tiden till rasten. El Lino tar finfina bilder.. Eller jaa.. Finfina och finfina... 



TACK MORFAR!!

Fick ju lite presenter av släkten och den stora favoriten är så klart denna! Audrey Hephburn-boxen! Jättefin låda dessutom, som en hattlåda.





Och i fanns denna filmbox med sju stycken filmer! Åh vad glad jag blev när jag öppnade paketet! Helt lycklig!

3 strikes på raken!!







Canon EOS 40D + Canon EF 15-85 mm

Det var knappt så att jag fick mer poäng än morfar på första serien (vilket är riktigt illa!), men på andra serien kom jag plötsligt ikapp och körde 3 strikes på raken!!! Helt knäppt!! Men sen gick vår tid ut precis när jag skulle köra för att få poäng efter alla mina strikes, så jag hann inte få dem.. Men jag fick lite mer än morfar i alla fall!


Det ni!

Och jag har ju sett massa kändisar idag också!! Såg först hela familjen Blad från Familjen Annorlunda, och tre av de åtta barnen är även med i Svinalängorna. De stod i kön till förhandsvisningen till Trassel.



Sedan inne på själva bowlingen så träffade vi på Richard Herrey!! Hade svårt att hålla mig från att börja nynna Diggi-loo diggi-ley när jag gick förbi honom!



Why God, why!?

VARFÖR var inte jag i Täby Centrum när Robert Gustavsson och Henrik Hjelt hade modevisning där!? Varför!?!? 



Det är blankt i huvudet mitt!

Då var man hemma från en heldag med släkten! Vi skulle fira mig (wiie) och åkte och bowlade och åt på Marion's Gastro Dinner! Jättebra bowlingbanor och även mat. De har jättehärligt amerikanskt 50- och 60-talstema. Hur fint som helst! Ska lägga in lite bilder sen, nu är det ju Solsidan!


Min fina inbjudan jag gjorde med hjälp av de väldigt få kunskaperna inom photoshop jag besitter.


Åsikter uppskattas!

Har svårt att bestämma mig för om det ska vara en svart kant eller inte.. Hjälp tack!

Med




Utan

I köket

Jag satte klockan på 08.30 imorse. Vet inte riktigt varför egentligen, inte så att jag var tvungen att passa någon tid. Jag bara kände för att komma upp lite tidigare, inte sova bort hela förmiddagen. Och vad spenderade jag morgonen till? Joo, jag städade köket. Var fan fick jag det ifrån liksom? Men men, nu blev nog mamma glad i alla fall!

Min lille sötnos ligger här bredvid och drömmer, gör himla roliga små ljud!


Canon EOS 40D + Canon EF 70-200

Oh you, Laddergoat, you so random

Jag och yngsta brodern tittade på Friday the 13th förut. Vi är båda väldigt lättskrämda och ångrade oss redan innan vi började. Men den var faktiskt inte så hemsk som vi trodde! Sen så kan det kanske ha att göra med att vi döpte om Jason, mördaren, till "Laddergoat" och satt och sa "Oh you, Laddergoat, you so random" så fort det blev läskigt.. Hehe.. Då blev det inte så obehagligt utan mest kul!



Har undrat en del över hur killen som skrattar sådär ser ut egentligen. Vet inte varför, men det vore kul att se vem som gör såna ljud!

El Frassfrass

Min kissekatt, El Frassfrass som El Lino och El Emilio kallar honom, ligger och myser hos mig. Älskar färgen på hans päls och experimenterade därför lite med kameran. Kan bli rätt knäppa bilder när det är lite dåligt ljus och man kör med macroobjektivet!



Canon EOS 40D+60mm

Norrland.


Canon EOS 40D + 15-85mm

Sådär djupt och ointressant att läsa.

Jag brukar inte skriva så mycket dikter. Jag har min lilla fina bok där jag skriver ner tankar, men jag har aldrig sett dem som dikter. Tills jag idag började skriva med just diktform i tankarna och efter den femte insåg att de var väldigt lika mina vanliga osammanhängande texter. 

Vet inte varför jag skriver det här egentligen. Kände väl kanske att jag bara behövde tala om att jag tydligen kan skriva dikter. Inte särskilt bra ena, men mina nerklottrade ord har plötsligt fått en djupare mening.

UÖADBK

Vi pratade lite om det nya betygsystemet under lunchen med två tjejer som var och hälsade på i vår klass för att titta lite på skolan i torsdags. Felicia föreslog att vi skulle ha samma system som i Harry Potter, vilket vi tyckte lät som en himla bra idé! 

Utomordentligt (U)

Över förväntan (Ö)

Acceptabelt (A)

Dåligt (D)

Bedrövligt (B)

Knäppt (K)



Vi byter ut Lina, hon är för rädd!

Nu på kvällen har vi haft gäster, men nu är det frid och fröjd igen! Funderar på att titta på film. Kanske någon av de tre skräckfilmerna jag köpte idag? Eller... Hmm... Då kommer jag behöva be något av mina syskon eller mamma att få sova i deras rum i natt! Kan ju erkänna att jag fick gåshud bara av att googla bilderna på filmomslagen.. Hur ska man då klara själva filmerna?





Två av mina vänner och två av mina syskon.

Den lediga dagen spenderades med El Lino och El Emilio. Det är El Linos påhitt att sätt "el" framför allt. Mitt namn är tydligen bäst och roligast (så klart!), El Vanjo. Stackars Frasse har blivit El Frassfrass ...

Vi tog hur som haver en promenad här på ön! Vi skulle till Ica och köpa godis och där mötte vi brorn min. På väg hem hämtade vi även systern min! Kameran var förstås med!






Canon EOS 40D + 15-85mm


Lina är kändis.. Eller jaa... Fast ändå inte..



Vill bara påpeka att jag tycker att det här var lite roligt! På första sidan och allt!

Kvällen.

Jag var guide idag på skolans öppet hus! Det gick jättebra! Vi fick guida för skolans nya Humanistiska program. Vårt program, författarprogrammet, kommer ju inte ens finnas kvar, och det finns ju inga gamla "hum-elever", så vi hoppade in! Gick dock tidigare för att hinna med sista bussen hem, hade ingen lust att åka tåg till mörby och sen ta bussen från danderyd. Då var det lättare att gå en halvtimme tidigare! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, de två små pluttarna kommer hit imorn för att ha en mysig filmdag! Precis vad jag känner för, vill bara ligga och mysa hela dagen! Och såå skönt att slippa åka iväg för en gångs skull!

(Linas bild, hade ju ingen ficka att förvara mobilen i, då kunde jag ju inte ta några bilder heller så klart!)

Grafisk kommunikation!

Haha! Det är det enda jag har att säga åt dagens grafiska kommunikationslektion! Vi är så duktiga på att rita på datorn alltså, helt grymma!

Linas


Min


Grafiskt skapande.



Ritar frukter i "Illustrator" på den grafiska kommunikationen. Är rätt nöjd faktiskt!

Mina söta vänner!


Dessa fina tjejor fikade jag med igår! När klockan var 9 insåg vi att vi kanske borde åka hem. När Victoria och jag väl var vid Engarn fanns det ingen buss så hon ringde sin pappa. Det brukar ALDRIG stanna någon när man väl vill ha skjuts. Igår stannade två utan att vi ens vinkade efter skjuts! Den ena körde till och med förbi men vände för att åka tillbaka och fråga!! Hur ofta händer det liksom!?

Men kom igen!

Jag hade utvecklingssamtal 09.20. Det var bara en kvart. Första lektionen börjar 10.45!! Och nu får jag dessutom veta att vi inte ens ska ha den lektionen! Vafan!! Och sen kom jag på att jags ka stanna i skolan till 8 i kväll för att det är öppet hus och jag ska guida. Varför sa jag att jag skulle det!?

Det här är inte min dag.

Vi har samhällskunskap. Och jag är brunett!


Jag är ju trots allt kvinna!

Som man kan se har jag valt att lägga in de inlägg som jag vill ha kvar från förra bloggen, det kan vara svårt att förstå varför vissa är med, men då är det förmodligen något internt minne som jag vill komma ihåg.

Såå.. Det är väl den främsta anledningen till att jag inte riktigt kommit igång med bloggandet här. Är för upptagen med att lägga in de gamla inläggen. Men jag ska försöka se till att ha lite bättre simultanförmåga...



Hej hej hallå!

Jag började titta på en skräckfilm - Carriers. En sån där film när alla är smittade av någon hemsk sjukdom och majoriteten av mänskligheten har dött, men det finns några få som lyckats hålla sig undan och om det inte var för att en av dem blir smittad och är döende så skulle de bara fortsatt att egoistiskt fly. Hur som helst, jag hatar sådana filmer! Just tanken på att man aldrig riktigt vet vem som är smittad eller inte. Lite som alienfilmer när man inte vet vilka som har blivit övertagna av utomjordingar. Samma hemska känsla! Var jätterädd för det när jag var yngre, att min familj skulle visa sig vara så. Hur hemskt skulle inte det vara!?

Men jag vågade inte se klart filmen. Och plötsligt så insåg jag även att klockan är liiiite för mycket. Ska ju till skolan imorn! Men nu kan jag inte riktigt sova, så det får bli lite chips och tv! Men inte någon läskig film...




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0