Ever so inspiring fingers



Just nu är fingrar det roligaste i min lilla värld. Sitter på olika sidor och letar roliga kreativa foton där fingrarna spelar huvudrollen. Roar mig sedan med att göra små kollage av dem. Men inte får jag för mig att prova själv, nej det är bara så underbart att se de olika saker som folk kommer på. Se olikheterna här i världen. Blir glad av sånt, när man inser att alla inte är så efterapande som man ibland tror. Alla är egna, unika, speciella, med egna idéer, kreativitet, drömmar, inspiration.

Tack och lov!

All I want is someone who will stay, even if it is hard to be with me.

Igår upplevde jag den för första gången på länge. Den där känslan. När någon säger något snällt och man inte riktigt vill visa att man innerst inne skuttar runt i en värld fylld med rosa moln och mjukt tunt tyg som fladdrar vackert i de varma brisarna och smeker ens bara armar. Samtalet fortsätter, man pratar vidare om andra saker, vardagliga saker. Men i hemlighet har man bosatt sig i den vackra mjuka världen, flyttat dit, blivit inneboende hos någon genomgod, även om det bara är för ett tag. Vandrar omkring och ler åt ingenting, känner sig lite löjlig men inser sen att vad gör väl det?

Man mår bra.



Je veux



Just nu vill jag sitta på ett café i Paris, det lilla cafét i Jardin des Plantes, där Sten beställde sin pelikanglass och Victoria fick sin efterlängtade cappucino, eller på gräsmattan i Versailles slottspark och njuta av vacker omgivning och solens varma strålar som smeker huden. Härliga minnen!

God morgon!



Definitely, Maybe

Har precis sett en jättegullig film som jag rekomenderar! Hela filmen fanns dessutom på youtube, alltid skönt att slippa leta runt på andra sidor!



Only for you Emelie - your own eye!


Well that's alright mama!

Det var ju inte alls länge sedan jag skrev här, nej nej! Tror jag måste göra om deisgnen lite om jag ska få lust att blogga igen, och då måste jag ha en idé till hur den ska se ut och tid att göra om den.. Lite problematiskt så! Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right?

Melodifestivalen i Globen!

img_3928 (MMS)

Melodifestivalen i Globen!


Elsa

Elsa och jag hade myskväll i en tom lägenhet i stora staden igår. Middag, tända ljus, bra musik och underbart sällskap. Fick även min födelsedagspresent av henne - ett album med några av våra bästa minnen i bilder och text. En helt underbar present! Har tittat i den flera gånger sen jag kom hem igår, blir lika glad varje gång! Du är helt enkelt bäst Elsa! Tack!!



Skapande i photoshop!


Jo visst.



Anyone can make you smile or cry,
but it takes someone special to put a smile on your face
when you already have tears in your eyes.

Hemma från stugan och skidåkningen!


Den bästa Victorian och den vackra Borgahällen!

RSS 2.0