Bildbomb!

Tänkte passa på att slänga in en hel drös med bilder från klädandet av Linas gran i söndags! 


Koka gröt!


Jag var inte säker på om Lina hade mjölk eller äppelmos, så det var ju bäst att ta med sig!


















När vi var klara med att klä granen så satte vi oss på golvet och hade lite adventsfika med glögg, knäck och massa gott!




Och så tände vi första ljuset.

Var ute och fotade med pappa i lördags.










Laddergoat

Victoria visade mig den här i lördags... Jag trodde jag skulle dö av kramp i magen efter allt skratt! Sådant här gillar vi!




Man blir helt enkelt glad!

Tyra says...

Hela denna dag har spenderats i en studio med finaste Elsa! Sminkning, hårfix och sedan fotografering. Kan ju säga att jag nu har en helt annan respekt för alla deltagare i Top Model! Men det var himlans roligt!!





Några små smakprov på resultatet!

A beutiful (läs regnig och ful) but good day!

Har vart en riktigt fullspäckad dag idag! Har vart barnvakt, gjort julkort, åkt skridskor, handlat och sedan spenderat hela kvällen med Vicke Picke Päron! Var himla roligt att träffa henne, var länge sedan! Vi åt pizza och såg Bedtime Stories. Sedan fastnade vi framför Junior Eurovision Song Contest av alla program som gick! Typiskt oss... Så vi såg hela det också och sedan hela The Last Bounce. Det är så roligt att titta på dans med andra som dansar eller har dansat, man får en helt annan respekt för vad de gör på scenen då!

Nu måste jag verkligen sova, ska till The Studio och fotas imorn!

Elsa och jag, vi är goda vänneeeer!

Har som sagt spenderat dagen i Elsas skola! Var himla kul att se hur det var! Medan de hade historiaprojekt satt jag med min podcast. Blev inte klar, all denna musik är ju ett evighetsjobb! Nästan 8 minuter ska fyllas med bilder och musik, skitjobbigt ju!

Sedan, när "vi" slutat gick vi och några av de andra i klassen och letade efter en Buddah och rökelser. En av killarna skulle ge det i present till en vän. Elsa och jag gick i förväg och fikade och efter en timme kom några av de andra och gjorde oss sällskap. Kom hem först för en timme sedan, så det har varit en riktigt trevlig heldag!

Fika i Gamla Stan med Älsan!!

img_0823 (MMS)

Fika i Gamla Stan med Älsan!!


Nu ska jag hälsa på Elsa i hennes skola!! ...

img_0816 (MMS)

Nu ska jag hälsa på Elsa i hennes skola!! Är himla pirrig alltså!!!


A Pirate I Was Meant To Be! Why is the rum gone?

Så himla sköna! Det svääänger polarn!





Julshopping den 14 november!

Då var man hemma efter en lyckad julshoppingsrunda med Lina! Tog till och med en promenad hem istället för att ta bussen! Stolt! Lina fick äran att prata med mig hela den mörka vägen men jag tror jag ringer någon annan nästa gång, hon kom ju inte ihåg vad jag sa när jag beskrev personer jag mötte, inte ens var jag var!! 


Vi hittade en julgran! Rusta kan man lita på!


En mycket nöjd Lina!


Fasa!!


Det hela avslutades med en väääldigt lång lunch på Max. Tycker för övrigt att det här var en väldigt fin bild på Lina! Det trodde man ju inte när hon satt med en Maxmugg, men en skönhet kan jobba med vad som helst!

Nu är det (snart) jul, här i vårt hus!

Har ägnat hela eftermiddagen och kvällen åt att storstäda. Och det behövdes kan jag ju säga! Sedan gick syster och jag ut och plockade lite gran också, bara för att det luktar så gott!





Jag råkade ha sönder saxen också... Tilde skrattade så hon höll på att kissa på sig medan jag stod där och grät! Eller ja, inte riktigt kanske, men nästan!

Jag försökte. Men misslyckades...

Nu ger jag officiellt upp... Kaktusen är död.


Winter Wonderland, please!

Lyssnar på julmusik och ögonshoppar julklappar på internet. Var länge sedan jag hade sådan julkänsla! Köpte till och med ett kalenderljus igår! Här ska det verkligen firas jul i år! Funderar faktiskt på att gå ut och plocka lite gran/tall grenar och ha på mitt rum, det luktar så gott. Men då måste jag nog städa först... Så vi får väl se!

Skulle bara vilja ha lite snö nu också. Har jag någonsin sagt så i november förut? Knappast!


Simon Norrsveden - 2 vita vingar

Tycker ju att det är lite roligt att ens vänner är med i Simon Norrsvedens nya musikvideo! Blir nästan lite löjligt stolt...



Ser ni Felicia, Erika och Agnes?

Due Date!

Emelie, Lina och jag såg Due Date för några timmar sedan. Den var väldigt bra! Skrattade högt flera gånger, inte bara åt filmen utan även åt Lina. När Zach Galifianakis springer in i en bildörr och Lina ropar högt "Det där skulle så kunna vara jag" skrattade jag riktigt högt!


Som vanligt funkar inte bussystemet något ...

img_0788 (MMS)

Som vanligt funkar inte bussystemet något vidare! Därför har jag nu jättebråttom till Lina, Emelie och vårat spontana biobesök! Så länge läser jag boken som Joel rekommenderade och lånade mig imorse!


Me like.






Om man ändå hade råd med detta...

Mis amigas!

Poker, Liverpool, middag och prat. Som i mobilspel med nätpoker, en kille från Liverpool, jag som lagar mat till mig själv och prat i pauserna av pokerspelandet. Emma och Victoria är här! Det är dem man ser på bilden här under. Bara så att alla vet! 

TITTA!


Tack tack tack!!

Min pappa måste vara en av de snällaste i hela världen!! När jag kom hem fanns det en present väntandes på mig! Att han är lite beroende av att alltid uppdatera sina saker kan vara väldigt positivt för min del!





Ett objektiv till kameran! Helt fantastiskt underbart!! I och med att han köpte ett nytt så blev det här lite lätt överflödigt. Därför tyckte han att jag kunde få det istället för att han skulle sälja det!

En bild säger mer än tusen ord.

Lite bilder från dagarna med Lina och Emelie! Alla snodda av Lina. Hehe...










Två dygn

Då var man hemma igen efter att ha spenderat två underbara dygn med två underbara personer!


Lina sitter med datorn, jag äter popcorn m...

img_0748 (MMS)

Lina sitter med datorn, jag äter popcorn med dipp och Emelie diskar...


Sitter på nattbussen från Danderyd på väg ...

img_0746 (MMS)

Sitter på nattbussen från Danderyd på väg tillbaka hem till Lina!


Nu drar dessa vackra brudar och moi in til...

img_0745 (MMS)

Nu drar dessa vackra brudar och moi in till stora staden för middag och bio! Trevlans värre!!


Den sista och bästa författarettan!

I och med gymnasiereformen så kommer författarprogrammet inte finnas kvar nästa år. Det kommer finnas ett liknande samprogram, men det kommer inte heta författar! Vi är alltså den sista författarettan på skolan.

Den sista och bästa!


Fattiga studenters frukost!

Vi försöker fixa ihop lite frukost. Emelie ska äta havregrynsgröt, Lina den filmjölk som finns kvar, alternativt nudlar, och jag ska koka makaroner med ketchup till! Man tager vad man haver!


Lina ställde klockan för att gå upp och bö...

img_6807 (MMS)

Lina ställde klockan för att gå upp och börja ladda ner McFlys nya album... (Ja, hon är lite konstig.) Så hon har alltså suttit såhär i 2,5 timme medan Emelie och jag har sovit!


RSS 2.0