Ambitiösa typer...

Lina, Erika och jag hade inte gjort klart vår film om studsabiliteten hos en övningsgolfboll. Därför var vi kvar i skolan tills vi blev utkörda för att larmet skulle sättas igång. Då gick vi ut och satte oss istället!


Damn it's good to live!

Gud vad jag är glad att jag har vänner som är lika töntiga som jag (hehe...). Vi stannade kvar 1.5 timme efter att vi hade slutat och lekte med Photo Booth. Härligt eller vad!?

Emelie, Lina, Hiroshi, Jag, Kajsa och Athena.

Kunde bara inte låta bli, det såg ju så kul ut!



Bengt-Åke, du ääää' ju så vacke' !!

Typiskt är vad det är!

Är inte detta bara för typiskt!? Man bakar massa kakor och två dagar senare är de helt slut! Gaah!

Söndag

Måndag


Tisdag

Missade bussen, perfekt! (och jag menar faktiskt perfekt!)

Missade bussen från Täby Centrum med några minuter, och nästa kommer först om en halvtimme. Perfekt tycker jag, då hinner jag äta hallonpaj och läsa lite!

Lina Hasse Demokratus Henriksson. Och jag.

Vi har samhällskunskap. Det är kul. Jag och Lina tycker att det är jättekul. Särskilt när vikarien inte är i rummet!





Det Enda Partiet!

Väääldigt dålig bild, var mörkt och långt ifrån, men det här är valresultatet efter att vi spelat upp våra valfilmer. Mitt parti är ju så klart det högst upp, Det Enda Partiet! Vi vann! Wohoo!


9 Det Enda Partiet
1 Socialistiska getpartiet
5 Öhh partiet
1 Socialliberaliska partiet
1 Ingen

Den bästaste Elsan i hela världen!

Har haft en jättetrevlig eftermiddag med Älsan! Saknar att ha dig i min klass min lilla krambjörn!

Hoho... Länge sedan!

Också länge sedan! Många minnen!



Från idag. Vi köpte varsin röd basker!

Fika med ElsaPelsa!!

img_0543 (MMS)

Fika med ElsaPelsa!!


Bara 35 år.

Hemma efter ett helt litet drama. Jag är barnvakt varje måndag för att min mamma och hennes väninna ska kunna gå på yoga. Då passar jag väninnas två-åriga son. När de väl kommer tillbaka från yogan och mamma parkerar utanför porten ropar två poliser på dem. De ropar att de behöver assistans genast. Mamma och väninnan rusar dit. På marken ligger en kvinna. De kan inte hitta någon puls och hon andas inte. Poliserna kunde inte hjärt- och lungräddning! Den ene stod med mobilen och försökte få råd från sjukhuset. Men väninnan, som är utbildad undersköterska, satte genast igång. Till slut börjar kvinnan hosta och andas av sig själv.

När jag sitter uppe i lägenheten ringer mamma och berättar allt när hon är på väg för att möta ambulansen. När jag lägger på hör jag hur även en ambulanshelikopter kommer. Den ska försöka landa på en minimal yta. Den är så nära huset att fönstren skakar. Men den lyckas och för sedan med sig kvinnan.

Senare fick jag veta att anhöriga hade hört av sig och varit oroliga. Poliserna hade åkt dit och letat och hittat henne med en filt och en spritflaska i det lilla huset på lekplatsen. De hade lyckats få ur henne att hon tagit piller. Hade de inte hittat henne hade hon dött. Hon är 35 år.

Är det bara jag som finner det en smula upprörande att poliserna inte var utbildade i hjärt- och lungräddning? Förväntar man sig inte att det borde vara en självklarhet!? Det var ren tur att det var just en utbildad undersköterska som kom!

Allt det här fick mig att börja fundera en hel del. Hur olycklig måste man inte vara för att lägga sig i en lekstuga för att dö.

Mumsigt värre!

Kakorna blev übergoda! Ska ta tag i allt plugg nu, måste bli klar innan 22.00! Då är det ju säsong 9 av Scrubs!!


Tema rött!

Hehe... Okej, jag kanske råkade misslyckas med min plan innan jag ens hunnit börja... Hehe... Skulle hjälpa pappa att flytta studsmattan och fick världens lust att fota! Så det var bara att lyda sin instinkt, sätta på macroobjektivet och ge sig ut en sväng i trädgården!






Lite tema rött. Men nu ska jag börja plugga! Jag ska, jag ska, jag ska! Jag måste!

Ungersk middag!




Mikael på ungerska.



Kan väl inte direkt påstå att ungersk mat är min grej, men himla kul att prova!

Från kvällen!

Bengt-Åkes hand, Hasses fina vinglas och godgod dricka! (Cola!)

Hasse och Bengt-Åke!

Ida, Athena, Lina och Emelie!

HAHA!

Ida har en väldigt liten hand, i alla fall om man jämför med Athenas!


Om inte annat sägs så är bilderna på bloggen tagna av mig!

Bengt-Åke och Karl-Einar! ...och Hasse... Eller?

Nu sitter jag här hemma hos Lina med Bengt-Åke (Emelie), Athena och Ida! Vi tittar på Idol, dricker cola och pratar norrländska. Bättre blire liksom inte! Hallelujah moment! Jesus christ superstar!



Bengt-Åke är så himla underbart cool!

Inte lika coola människor, men skit samma! Hehe... (Eller...?)

(Hasse -Lina- är också helt okej... Eller?)

Eller...?

Kossor och studsabiliteten!


Emelie Asps man på toa och underbart vackra kossa!

Nu ska vi undersöka "studsabiliteten" hos en övningsgolfboll som min naturkunskapslärare säger!

Var har du varit? ... Sveg...?

Ligger och kollar på CSI Miami och tänker på hur sjukt snygga alla är i den serien!

Har haft en jättetrevlig eftermiddag/kväll i Täby C med Lina och Hiroshi! Köpte jackan jag gått och trånat efter hela veckan och sitter just nu och myser i den!

Hiroshi ville inte vara med på bild. Men jag lyckades ändå! Muahaha!



Hiroshi "Svennis" provar hattar på HM. Varför är alla japaner snygga i hatt!? Orättvist tycker jag och Lina!




Såg precis ut som Snusmumriken i Mumin! Kanske inte på bilden dock...

Lina: Jag har aldrig ätit en cheeseburgare.
Hiroshi: VA!? Var har du varit någonstans egentligen?
Lina: Sveg...?

Klockrent tyckte jag! Så jag tyckte att hon skulle göra det nu!


Hon tyckte att det var gott!! Hiroshi tyckte nog att hans McFeast var rätt god den med... Hehe...

En sida om fina Lina!

Vi leker med Dreamweaver på webdesignen! Min sida är jättefin. Den handlar om Lina.



Vi gjorde även en till sida!



Vicke o jag, vi är goda vänner, fastän mycket olika!

Har suttit och tittat igenom lite gamla bilder och hittat en massa roliga bilder i mappen "Samlade fånigheter". Till exempel den här som jag och Victoria ritade för lääänge sedan! Jag har ritat henne och hon har ritat mig! Mycket vackert!! Du hade ju mörkt hår då Vicke, länge sedan!


The Lina Pose!

Titta här! Försöker vara lika cool som Lina och härma hennes min. Tyvärr kan ingen göra Lina-minen lika bra som Lina! Svårt att slå!





Jaa... Jag var lite olydig och tog bilden från Linas blogg utan att fråga... Men om den redan ligger ute på nätet, och jag länkar till henne flera ggr ändå, då borde det ju inte göra så mycket? Hehe...

Filmnördarna!

Har haft en superhärlig eftermiddag med Lina!! Jag gick med henne hem för att prova hennes toalett (och kanske lite för att se hur hon bor, men mest för att prova toaletten) och sedan tog vi bussen till Täby Centrum. Där gick vi raka vägen till Megastore där det är 30% rea! Jag fick med mig Grey's Anatomy säsong ett. Jag är riktigt stolt över att det inte blev hela högen med 12 filmer... Hehe...


(bild snodd från Linas blogg)

Jag hade mina nya skor och fick fruktansvärt ont i fötterna! När jag sedan inte hittade säsong ett av Förhäxad på Åhléns så satte jag mig på golvet för att vila fötterna och leta med blicken!

Regn, bra musik, sköna vänner och mysig bio!


Efter en snabb måltid på Max gav vi oss ut i regnet, som fortfarande vräkte ner, och gick bort och ställde oss framför scenen. Innan Emil spelade Little Marbles och de var så himla bra! Har aldrig hört talas om dem innan, men riktigt bra var dem! Mellan dem och Emil Jensen sprang vi bort till HM för att Felicia ville köpa torra strumpor! När vi kom tillbaka hade Emil redan börjat och herrejisses, jag blev ju riktigt positivt överraskad! Han var mycket bättre än jag trodde! Måste ju även nämna hur gulligt det var när tårarna rann på det stora fanet!

Efter att ha stått i regnet i 2 timmar var vi riktigt kalla och bestämde oss för att gå på bio! Erika var tvungen att gå, men resten av oss fortsatte till Saga där vi såg I rymden finns inga känslor. Hur kommer det sig att alla Skarsgårdarna är såna bra skådespelare? Märkligt värre... Filmen var i alla fall jättebra!


Felicia, Lina, Agnes och Erika i väntan på Emil Jensen!

Hej hej hallå!

Jag är en 16-årig tjej, född i Göteborg men uppvuxen i skärgårdsstaden Vaxholm, 30 minuter öster om Stockholm! Jag går nu första året på Täby Enskilda Gymnasiums Författarprogram, i vilket jag trivs utmärkt! Jag har alltid gillat att läsa och skriva! Jag är den lataste människa jag känner men samtidigt en lite plugghäst. Hur det går ihop får ni gärna förklara om ni kommer på det!

Vidare är jag estetiskt intresserad och har dansat i hela mitt liv, spelat gitarr sedan årskurs två (är dock förvånande nog inte så bra som man skulle tro!) och älskar att rita, måla, sjunga, jaa... skapa på alla möjliga vis. Jag påstår dock inte att jag är jättebra på något av det, men jag har intresset!

Tack och hej, vegetarisk pastej! (är ju vegetarian, glömde jag att säga!)

Hej

Hej

RSS 2.0