Promenad!

img_0736 (MMS)

Lillasyster och jag har fixat middagsingredienser! Ikväll blir det tacofest!


Sp00kboll 2010

Hela skolan hade spökbollsturnering idag. F1 är inte särskilt bra på spökboll... Vi förlorade alla våra matcher! Men det kan ju ha att göra med att vi faktiskt bara var 12 mot de andra klassernas 20 och uppåt! Så det var ju inte så lätt för oss, men men!

Vissa gick verkligen in för att klä ut sig. Vi körde lite enkelt på tomteluvor. Men nästa temadag... Då ni, då ska det satsas!! 





Lånar Linas bilder då hon som vanligt är den som är duktig och fotar!

A beautiful day, don't let it get away

Har varit en riktigt bra dag idag! Först sovmorgon till 12.20, underbaaart!! Bara tre timmar samhällskunskap med den roligaste läraren, så det är ju bara kul. Råkade dock slå huvudet rakt i underkanten av Emelies skåpdörr när jag skulle ställa mig upp, det var ju mindre kul kanske... 

Sedan drog Lina, Emelie och jag in till stan efter skolan idag och fikade i Gamla stan. Riktigt mysigt och trevligt!



Lina är den enda som är ordentlig nog att ta bilder, så därför finns det endast en bild på mig och Emelie från dagen!

Fika med favoriterna!


I och med att fotot i min mobilblogg inte vill synas så får jag lägga in det såhär istället! Mina sötnosar!

Vi var på Tibble och träffade några i Thereses klass och såg hennes skåp och så! Jag känner mig alltid så fel när jag går in i en annan skola. Känns som att man inte får vara där, som att någon ska komma fram och säga till en! Men det slapp vi, tack och lov! Sedan blev det en fika på Espressohouse för att sedan äta lite middag på McDonald's. Japp, nyttiga är vi allihopa, allihopa, allihopa!

Var så himla härligt att träffa sina älskade vänner, är så svårt att hinna med när man har allt med skolan, särskilt som alla slutar olika tider och på olika platser, och så har man alla nya vänner som man också ska hinna umgås med. Och så läxor och annat skit på det dessutom. Men måste bli bättre, märker hur glad jag blir av att träffas!!

Dumma mej

Att krypa ner i de nytvättade lakanen igår var helt underbart! Frågar mig varje gång varför jag inte byter lakan oftare...

Idag ska jag ta med min lillasyster och hennes kompis och gå och se Dumma mej på bio! Älskar att ha en lillasyster som man kan göra sådant med. Hon blir glad, jag får se filmerna jag vill se! Alla glada och nöjda!


Bara älskar de små fula, men ändå söta, gula sakerna. Och texten Att vara snäll är överskattat, är bara så klockren!

Tv-serier medley by FreddeGredde

Helt underbart! Tv-serier är bara det bästa som finns. Tycker han är rätt duktig alltså!


Eagleee!

Innan jag sover måste jag ju bara säga att jag (JD) och Emelie (Turk) var så coola idag! Jag körde faktiskt en riktig eeeeeagleeeee! Snacka om häftigt! Gosh, man bara måste ju älska dem. Har gått och nynnat på Guy Love hela dagen. Wonderful!


Me, my camera and I.

Gick ut på en lång promenad med kameran nu på kvällen. Var himla härligt att komma ut, även om det var riktigt kallt. Tog en sväng förbi Ica också, men trots att jag gick förbi hyllan med chips och stod en lång stund vid allt godis och choklad så var jag inte sugen på något! Gissa om jag är stolt!?

Jag har helt och hållet förälskat mig i solnedgångar. Är ute i stort sett varje kväll och tittar om det är något värt att fotografera. Det är så underbara färger!




Tvillingägg

Känner att det har blivit lite mattema här! What to do, what to do!?

Pappa skulle steka frukostäggen imorse. Han knäcker första ägget - två äggulor! Knäcker andra ägget - OCKSÅ TVÅ ÄGGULOR! Lite märkligt, men roligt!


Kronärtskocka till middag. Inte särskilt gott, men kul att skala!




*Making a happydance*

Valde att ta den 15 minuter långa promenaden istället för sista bussen hem och hjälp vad härligt det var med en promenad! Det ska jag helt klart börja göra oftare. Att gå med bra musik i öronen (Muse så klart, finns ingen bättre musik att lyssna på om man vill känna sig snygg och bra när man går!), vackra höstfärger och sol är så underbart uppfriskande. Att det är lite kyligt gör inget, man blir lagom varm av att gå.

Att sedan hitta ett efterlängtat paket i brevlådan när man kommer hem gör inte det hela sämre precis! Som den lilla serienörd jag har blivit är jag förutseende och beställer både säsong 2 och 3 med en gång, så slipper man vänta där emellan!


Skuttade hela vägen från brevlådan! Att hämta paketet ur brevlådan är nog det bästa, känslan när man sakta lyfter på locket och hoppas hoppas hoppas att det ska ligga där! Om det då gör det är ju lyckan total!!

Det är så viktigt att jag smsade alla i min familj på vägen hem och sa åt dem att om paketet låg i brevlådan så skulle de låta det ligga kvar där, och absolut inte tala om för mig om det kommit eller inte. Pappa gick därför snällt tillbaka med det till brevlådan. Det var lite gulligt tycker jag!

Damien Rice - 9 crimes

Sitter i skolan och jobbar med samhällskunskap. Dum som jag är sätter jag på den här låten. Vad gör jag? Börjar gråta! Tårarna bara rinner. Som tur är sitter jag längst fram i klassrummet och vi är bara 7 här inne. Den är så fruktansvärt vacker! Är lite avundsjuk på Lina som kan spela den på piano. Hon gjorde det igår. Hon är jätteduktig! Och äntligen hörde vi henne sjunga, väldigt lågt och försiktigt, men ack så fint!





Sushi, njaa...

Emelie, Lina och jag har shoppat lite i Täby Centrum, sedan köpte vi med friterad kyckling och sushi. Lina ville äta sushi så hon köpte med sig tre bitar - en avokado, en räka och en lax. Dock så tyckte hon att det var rätt äckligt, sushi är inte hennes grej! Jag tyckte inte att min avokadobit var särskilt god jag heller faktiskt, men det visste jag ju redan!

Lina trodde att wasabin var en avokadobit och hade ätit den om inte jag sagt att det var wasabi. Är lite ledsen att jag sa det... Hade kunnat bli kul!

Lina och Emelie var jätteduktiga på att äta med pinnar. I alla fall på sitt eget sätt...

Bh, Deo och Keso...

Jag filosoferade lite igår. Eller ja, i förrgår blir det ju nu. Emelie heter ju även Bengt-Åke och Lina Hasse-Demokratus, även kallad Demo-Hasse. Förkortningarna blir då BÅ och DH. BÅ låter ungefär som BH och DH låter ganska likt Deo. Bh på engelska är ju bra, alltså är Emelie bra! Deo är samma på engelska, inte riktigt lika bra alltså... Hehe...

Jag heter ju även Karl-Einar, alltså KE. Men Bh och Deo är inte lika bra som jag så de kommer inte på något passande. Därför blev jag helt plötsligt Keso! Lite intressant tycker jag allt...


Bh, Keso och Deo... Jaa...

Therese!

Min vän Therese är oerhört duktig på att sjunga. Bara lyssna! Jag typ dööör! Fan vad avundsjuk jag blir! Och Emma spelar så vackert. Det här kommer jag lyssna på om och om igen! Spelar den högt i kassrummet nu så att alla kan höra och bli avundsjuka på att jag har så duktiga vänner!


Outside my window


Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Himla mysigt egentligen!

Men nu bör jag nog sova, ska ju upp vid 8 och vara barnvakt!

Whops... Vi råkade...

Godmorgon, höll jag på att skriva. Liiite fel kanske...

Efter skolan åkte jag och Lina hem till Emelie. Du bor jättefint ju Emelie!! Vi råååkade få med oss lite trevligt från Ica också, hehe... Sedan ringde vi till Linas syster Malin och pratade med henne i en halvtimme. Hon var supertrevlig! Vi ville höra lite norrländska, så vi vet hur fel vår är, men hon pratade inte särskilt mycket norrländska alls! Hon föreslog att vi skulle ringa till deras bror istället om vi ville höra norrländska, men det vågade vi inte!


Tror ni jag är stolt eller!?


Av alla tjejer i årskurs 1 och 2 så kom jag 3:a... OFTA!? Blev ju lite lätt glad när jag såg det. Något sådant har aldrig hänt mig förut! Det här kommer jag leva på läääänge!

Sur = plugg? Hmm..?

Jag och sköna bönan var kvar i skolan i 1,5 timme och pluggade till NK-provet. Kände mig oerhört ambitiös. Den sanna anledningen till att jag var kvar var för att det regnade och jag väntade på att pappa skulle sluta. Men han glömmer så klart bort att han skulle åka förbi mig! Då blev jag lite sur och tog tåget till Täby Centrum och satte mig på ett fik och pluggade i en timme! Jag borde kanske bli sur oftare...


Skolfoto

Idag var det dags för skolfoto. Eftersom man får spexa om man vill så bestämde vi oss för att köra på författartema. Oväntat, men jag tycker att det var ett bra tema! Vi är ju den sista författarettan skolan kommer ha, då måste man ju visa det. Stora glasögon, baskrar, böcker, kaffemuggar och våra älskade MacBooks fick vara med i bilden. Fotografen tvingade oss dock att ta ett kort utan datorerna, hon var rädd att det inte skulle bli godkänt för att det skulle va för mycket reklam. Dåligt tycker vi!







Monsterbananer!

img_5249 (MMS)

Kolla bara vilka jättebananer (låter sååå fel, jag vet) jag hittade när jag var barnvakt! Helt enorma!


Den sociala klassen!

Det är såhär vi sitter i klassrummen... Bredvid varandra...

Jag tänker till! Fast ändå inte. Jaa... Fast Nääe...

Jag har tänkt på en grej. Åååh nej, tänker ni, men det har jag faktiskt! Tänk att det är så många människor världen över som lägger massa tid på att blogga om sina liv. Det är lite knäppt egentligen. Tänk hur många olästa bloggar det finns!

Nej, längre än så kom jag inte. Där tog tankeverksamheten slut! Vill för övrigt nämna att vår nya svenskavikarie verkar hur bra som helst! Känns som att man för en gång skull verkligen kommer lära sig något. Som att vi kommer få kämpa lite. Ju mer man måste kämpa, desto större vinst om man lyckas!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Naturkunskap A, min nya favoritbok! Not! Eller...?




Och jaa, det är ju sååå vackert med knät där och allt, men men!

Mycket intressant!

Emelie ångrade sig när hon klippte sig. Men det var länge sedan. Men bara så alla vet.

Nu fick jag en sticka i benet av stolen jag sitter på. Skit också!

Emelie tycker att hon är finast på den sista bilden.

Nu ska jag ha svenska. Peace out!




Godnatt!

Är ganska stolt nu faktiskt. Ska gå och lägga mig! Jaa, ni läste rätt, jag ska gå och lägga mig! Hoho... Kanske bara jag som ser det fantastiska i det hela, hehe.

Godnatt!



Kvällens himmel.

Det är måndag. Perfekt.

Det var lika underbart som vanligt att träffa Elsapelsa! När jag skulle sova gjorde jag misstaget att börja kolla på The Guardian. Grät lika mycket i slutet som vanligt. Efter det hade jag inte alls lust att sova och nu är det alldeles för sent. Som vanligt. Det är måndag. Wohoo!






Vad skulle man göra utan Photo Booth?

Where did you go!?

Helgen är precis som ett fotavtryck vid en strandkant. Den är där ena sekunden och i nästa har den sköljts bort. Den här helgen har gått äckligt fort. Jag är inte alls redo att gå till skolan i morgon! Vill vara hemma en hel vecka och bara vila. Det skulle vara helt underbart.



A lot of beautiful pictures... Eller...?

Har varit en mycket lyckad dag! Har 46 bilder och en 11 minuter lång video som bevis. Lika flummigt som vanligt!

Bion, Tusen gånger starkare, var sådär. Hade lite för stora förväntningar på den tror jag. Budskapet var bra men det hände inte så mycket i filmen. Men men! Tänker inte säga så mycket mer, bilderna får tala för sig.










Tack för en underbar dag tjejer! Ni är bäst!

Nu ser du ut som en riktig fjollträskbo!

Eftersom det inte går att lägga till en ny bild till ett redan skickat MMS så lägger jag in den fina bilden, som inte kom med i MMS:et, på Lina från fikat idag nu istället.



"Tell me why, or I'll shoot you"

Hem ljuva hem!


Har haft en riktigt bra kväll med finfina Emma och Victoria! En bild säger mer än tusen ord sägs det...
Vi hade alla storlek 37 - har aldrig hänt att vi haft samma storlek förut!

Det kändes ju inte lite bra när det började såhär!

Men det gick sådär bra sen. Men Victoria var glad!

Mina sötnosar!

"Tell me why, or I'll shoot you".

Emma med sin nyfunna partner - Mr. Vaniljmilkshake!

Det skulle vara en puss, men...

Men guuuuud så trevligt!

img_6807 (MMS)

Fika med Bengt-Åke och Hasse-Demokratus! Trevlans värre!!


RSS 2.0